4 υπέροχες επιλογές για οικονομικά στέφανα γάμου

Όλοι γνωρίζουμε καλά ότι ένας γάμος μπορεί πραγματικά να χρεοκοπήσει ένα ζευγάρι και τις οικογένειές τους. Αν εσείς βρίσκεστε στην κατηγορία των ανθρώπων που θεωρεί ανούσιο το να χρεωθεί για μια ζωή, έτσι ώστε να επενδύσει σε μια πολυτελή τελετή με ακριβά υλικά γάμου, τότε προφανώς θα ψάχνετε για ιδέες που θα σας γλιτώσουν χρήματα χωρίς όμως να σας υποχρεώσουν να κάνετε εκπτώσεις στην ποιότητα και το αισθητικό αποτέλεσμα της ωραιότερης μέρας της ζωής σας. Τα υλικά διακόσμησης γάμου είναι πάρα πολλά και μπορούν είτε να σας κοστίσουν μια περιουσία είτε να κρατήσουν σε χαμηλά επίπεδα το budget ανάλογα με το τι θα επιλέξετε. Όσον αφορά στα στέφανα, στην αγορά υπάρχουν πολλά οικονομικά στέφανα γάμου, τα οποία δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν τις ακριβές επιλογές. Αρκεί να δημιουργήσετε ένα συνεκτικό σύνολο με στοιχεία, τα οποία θα δένουν όμορφα μεταξύ τους.

Διαβάστε παρακάτω πανέμορφα και ξεχωριστά υλικά για στέφανα γάμου, τα οποία αφενός δεν θα σας κοστίσουν μια περιουσία αλλά από την άλλη θα τραβήξουν τα βλέμματα με τη φινέτσα τους. Άλλωστε, αυτό που μετράει δεν είναι το πόσα χρήματα διαθέσατε για τα είδη του γάμου σας αλλά το πόσο κομμάτι του εαυτού σας και του προσωπικού σας γούστου επενδύσατε σε αυτά.

στέφανα γάμου με λουλούδια

Ξύλο

                Σε ένα λιτό γάμο στην ύπαιθρο ή σε ένα νησί, όπου το στυλ των καλεσμένων και του γαμπρού είναι casual, πολύ θετική εντύπωση θα κάνουν τα στέφανα γάμου από ξύλο, στολισμένα με λουλούδια, κοχύλια ή κορδέλες. Θα αισθανθείτε ότι βρίσκεστε σε αρμονία με τη φύση, η οποία θα σας χαλαρώσει. Μάλιστα, το ξύλο ως υλικό για είδη γάμου είναι πολύ της μόδας τώρα τελευταία και σε συνδυασμό με φύλλα ελιάς θα δώσουν ένα αρχαιοελληνικό άρωμα στο γάμο σας με πολύ λίγα χρήματα.

στέφανα γάμου με κορδέλες

Κορδέλες

                 Στιλάτα αλλά οικονομικά στέφανα γάμου είναι αυτά που έχουν ως βασικό υλικό την κορδέλα, πάνω στην οποία στερεώνονται διάφορα στοιχεία, όπως πέρλες, λουλούδια, τούλι, κοχύλια ή κρύσταλλα. Η κορδέλα μπορεί να είναι από κορδόνι, σατέν ή βελούδο ανάλογα με την εποχή του γάμου σας και το στυλ που θα επιλέξετε για αυτόν. Λεπτά και με προσοχή στη λεπτομέρεια αυτά τα στέφανα ταιριάζουν στους περισσότερους γάμους και ακουμπούν νωχελικά πάνω στα μαλλιά σας, όποιο χτένισμα και αν κάνετε.

stefana gamou ashmenia

Επιχρυσωμένο Ασήμι

 Για να έχετε το λαμπερό αποτέλεσμα του χρυσού χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία, μπορείτε να έχετε επιχρυσωμένα ασημένια στέφανα. Έτσι, ουσιαστικά θα ξοδέψετε λίγα παραπάνω χρήματα από όσα θα ξοδεύατε για ασημένια στέφανα, όμως θα αποκτήσετε τη λάμψη του χρυσού που ταιριάζει στους γάμους, οι οποίοι θέλουν να εντυπωσιάσουν και να αποκτήσουν μεγαλοπρέπεια.

στέφανα γάμου επάργυρα

Επάργυρος χαλκός

                 Φθηνά στέφανα γάμου είναι επίσης τα επάργυρα στέφανα γάμου. Θα έχετε το αισθητικό αποτέλεσμα των ασημένιων στεφάνων χωρίς όμως να το πληρώσετε. Το πρόβλημα με αυτά τα στέφανα είναι ότι με το πέρασμα του καιρού μπορεί να μαυρίσουν λόγω της επαφής του ασημιού με το οξυγόνο, οπότε σας προτείνουμε να τα βάλετε σε ένα όμορφο κουτί ή μια στεφανοθήκη στην κρεβατοκάμαρά σας, όπως άλλωστε επιβάλλει το έθιμο, για να διατηρηθούν αναλλοίωτα.